Інженери

Перепідготовка в Консалтинговій Асоціації «Paulo&Beatriz» (Португалія)
в період з 15 по 28 травня 2011
інженерів ОДЕКУ Марченко О.П. та Сіряк Н.В.

 

Основною метою візиту була перепідготовка інженерів та лаборантів з контролю якості та експертизи харчових продуктів, що передбачала ознайомлення з підприємствами, лабораторіями з контролю якості та експертизи харчових продуктів: CEREALIS – Freixo (фабрики з переробки зернових культур); CEREALIS – Maia (фабрики з виробництва макаронних виробів і печива); CONTROLVET GROUP (лабораторії з мікробіології, фізико-хімічних і органолептичних аналізів); PINHAIS&Ca (фабрики з виробництва рибних консерв); Університету Мінью-Брага (біолого-інженерного факультету); Bonduelle (фабрики з виробництва заморожених овочів); ALIP (лабораторії з аналізу та контролю якості молока і молочних продуктів); Університету Авейро (фізико-хімічного факультету); SILLIKER (лабораторії з мікробіології, фізико-хімічних і органолептичних аналізів сировини і харчових продуктів); AGUAS DE DOURO Е PAIVA (лабораторії з аналізу та контролю якості води); “P & B” (тренінгу з прикладної метрології); EQUILIBRIUM (лабораторіїз мікробіології та фізико-хімічного аналізу і контролю якості питної та технічної води, а також стічних вод); CATIM (метрологічної лабораторії, тренінгу з метрології та міжнародних стандартів).

1Делегація на території однієї з філій компанії CEREALIS

Pre2Учасники делегації вивчають методику визначення наявності солей важких металів

Pre3Учасники делегації на тлі головної будівлі лабораторії ветеринарної медицини “Controlvet”

Pre4Пані Ана Мартінс ознайомлює учасників делегації з основними принципами роботи експрес тест-систем. 

Pre5Учасники делегації у фойє підприємства PINHAL NATOZINHOS-PORTYGAL MARCA REGSTADA

Pre6Учасник делегації, Станіслав Гримблат оцінює процес відвантаження готового продукту на склад для подальшої розфасовки і маркування.

Pre7Учасники делегації на тлі будівлі Біолого-інженерного факультету Університету Мінью – Брага

Pre8Ознайомлення участників делегації з лабораторією аналізу ферментації рослинних компонентів.

Pre9Учасники делегації разом з представниками компанії Bonduelle в презентаційному залі компанії

Pre10Будівництво нового складу філії компанії Bonduelle

Pre11Пан Антоніо Мансо демонструє презентацію фірми Bonduelle

Pre12Відвідування незалежної приватної лабораторії Interprofessional Laboratory for the Dairy Sector, Lousada (контроль якості молока і молочних продуктів)

Pre13Учасники делегації разом з пані Боргес вивчають проби

Pre14Візит до Університету Авейро

Pre15Відвідування лабораторії Silliker

Pre16Учасники делегації спільно з паном Андре Улівейра вивчають оснащення лабораторії органолептичного аналізу 

Pre17Учасники делегації вивчають технічне оснащення мікробіологічної лабораторії AGUAS DE DOURO E PAIVA.

Pre18Прослуховування лекції з метрології пані Марії Беатріз Маркулес – аудитора консалтингової фірми P & B

Pre19Учасники делегації разом з пані Христиною Антао у вестибюлі лабораторії Equilibrium

Pre20Учасники делегації разом з керівництвом метрологічної лабораторії CATIM